donderdag 26 februari 2015

K+L 9 : Jaïrus


JAÏRUS NODIGT UIT

Jaïrus, nog even in herinnering brengen: onze parochiale werkgroep voor senioren met ook een groot hart voor zieken, ouderen die niet meer van huis weg kunnen. Senioren van 65+ tot ...

De medewerkers van Jaïrus bezoeken deze mensen en brengen op geregelde, overeen te komen tijdstippen de communie voor wie dat wenst.

Elk jaar is er ook in de vastentijd een activiteit waarop elke senior hartelijk welkom is. De slogan is gewoon de volgende: ben je geïnteresseerd, kom en zie! Je leest deze uitnodiging en je komt! Zo eenvoudig is dat. Bovendien: het thema is de moeite waard en spreekt iedereen aan.

Maar laten we eerst de bezinningstekst publiceren die secretaris Cecil heeft uitgekozen:

Luisteren naar een medemens,

hetzelfde verhaal voor de zesde keer horen.

Toch de adem niet verstoren

die onzichtbaar tussen de woorden leeft,

ofschoon je hart van opstand en onwil beeft.

Luisteren naar een medemens

die er nood aan heeft,

is bidden zonder woorden

op een nietig stukje wereld

langs een klein eindje weg.

(Toksandria)

Jaïrus nodigt je uit voor een leerrijke filmvoordracht met:

Pelgrimstochten naar Compostela en Rome

door het echtpaar De Marez op woensdag 11 maart om 14.30 uur in ons Parochiaal Centrum, Nedervijver.

Natuurlijk hoort daar een gezellige babbel bij rond de koffietafel. Misschien wil je graag komen maar zit je met een vervoerprobleem. Contacteer Cecil (056 51 14 73) of Hugo (0485 13 86 92).

Twijfel niet. Kom en zie! Inschrijven hoeft niet.

 

AGENDA

* donderdag 5 maart: boeiende Bijbellezing om 14.30 uur in het parochiaal centrum en om 20 uur in het Magdalenalokaal (Marksesteenweg 50 a).

* vrijdag 6 maart om 20 uur: uniek Haydnbenefietconcert De zeven laatste woorden, met Huub Oosterhuis en het Kuijkenstrijkkwartet. Kaarten: 056 21 47 12 of info@boeta.be

* zaterdag 7 maart vanaf 9.30 uur: Brondag bij de paters passionisten met E.H. Carlos Desoete, dichter-musicus. We sluiten af met een broodjesmaaltijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten