donderdag 22 augustus 2013

K+L 35 pakje - ketting - schooljaar

EEN GEHEIMZINNIG PAKJE
Wat zit er in godsnaam in dat pakje, Christine? Is het gevaarlijk?
Van Christine kwam op zondag 18 augustus het verlossende, geruststellende antwoord:
“'t Is goed nieuws voor Sint-Maarten zomert. Er zit bestek in en ik kan iedereen met overtuiging zeggen dat er op zaterdag 31 augustus vanaf 16 uur meer dan voldoende eten en drinken zal zijn! Geen honger, geen dorst! Maar ook zullen er heel wat afwisselende, voor iedereen ontvankelijke en boeiende activiteiten rondom onze kerk plaatsvinden. En mocht er iemand niet precies om 16 uur kunnen afkomen, geen nood: het zal nog lang boeiend blijven, maar kom dan liefst eerst naar het parochiale centrum.”
Je bent toch al ingeschreven? Zo niet, dan heb je nog een allerlaatste kans = 0473 37 79 92 (Christine, contactpersoon) of een mailtje naar: stmaarten@skynet.be


WELZIJNSSCHAKEL DE KETTING
Deze onmisbare en uiterst actuele werkgroep is een samengaan van personen in armoede en personen niet in armoede, en waarvan vanuit onze gemeenschap Rita Pollentier, Bea Seys en pr. Marc Dhondt deel uitmaken. Ze trokken allen op zondag 18 augustus met zo’n 30 leden naar domein De Gavers in Geraardsbergen. Op het programma van de jaarlijkse uitstap: minigolf, zwemmen, pedalo, wandelen enz. In de beste sfeer werd de dag doorgebracht en in de Kortrijkse Paulusschool afgerond met een heerlijke barbecue bereid door Kurt en Greet Ostyn-Driesens, pr. Pieter en Bart Pieters. De groepsleden bereidden het groentebuffet.

ALWEER EEN NIEUW SCHOOLJAAR!
Vooral voor de ouders en voor de grootouders gaat het allemaal zo razendsnel! Alweer staat september voor de deur en dus … boekentassen, voorbereidingen, het vakantieleventje opgeven en je ritme, je dagindeling anders invullen. Tijdens de eucharistieviering van 11.15 uur op zondag 1 september zullen de boekentassen gezegend worden.
Dit is een welkome uitnodiging voor alle ouders en kinderen om af te komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten