zondag 3 februari 2013

AGENDA:parochieraad, kerkopbouw, bijbellezen, acolieten, film

PAROCHIERAAD Op donderdag 7 februari om 20 uur buigt de parochieraad zich over de toekomstige pastorale eenheden en wat dat voor ons kan betekenen. Er wordt teruggeblikt op de denkvoormiddag ‘nouvelles paroisses’ van zaterdag 19 januari in de KULAK en daarna gaan de leden van de parochieraad zelf aan de slag. Er is het klassieke ‘rondje parochie’, over het wel en wee in de werkgroepen en er wordt gebrainstormd over een vervolg op ‘Sint Maarten Zomert’…
COLLECTE KERKOPBOUW Tijdens het weekend van 9 en 10 februari wordt in alle vieringen gecollecteerd voor ‘Kerkopbouw’. Het betreft de onkostenvergoedingen van de professionele lekenmedewerkers (parochieassistenten) in de gemeenschappen en de wedden van de decanale secretarissen.
BIJBELLEZEN IN ONDERLINGE DIALOOG
Onder leiding van Roger Deberdt worden opnieuw enkele Bijbelpassages aangepakt door de deelnemers aan de groepen. Afspraak op donderdag 7 maart om 14.30 uur in het PC Sint-Maarten en om 20 uur in het Magdalenalokaal (Marksesteenweg 50a).
SPAGHETTI
Op zaterdagavond 4 mei vindt de tweede spaghettiavond plaats ten voordele van onze acolietenwerking. Wil dit alvast noteren. Volgende keer meer informatie over kostprijs en hoe men zich hiervoor kan aanmelden
FILMVOORSTELLING: JOSEPH, DE REBEL
ATD Vierde Wereld en Welzijnsschakel De Ketting presenteren de film ‘Joseph, de rebel’, over het leven van de Franse priester Joseph Wresenski, stichter van de Vierde Wereldbeweging, op zondag 24 februari om 13.45 uur stipt in Budascoop Kortrijk. De toegang is gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten