zaterdag 16 augustus 2014

K+L 34: Jaïrus - Zingen+Zomeren - Boekentaswijding

K+L 34: Jaïrus - Zingen+Zomeren - Boekentaswijding

NOG EENS TERUGBLIKKEN


 
Laat onze aandacht nog even naar de danknamiddag van Jaïrus voor de medewerk(st)ers gaan want nu hebben we een aanschouwelijk beeld door de foto. Normaal zou je het zo formuleren: ‘Onder de olijfboom’ maar we gingen naar de Olijfboom op het Van Overbekeplein. Zeg nu zelf: het was genieten, niet alleen van het gezelschap maar ook van het traktaat dat heel verzadigend bleek! Dank je wel.

 

LATEN WE SAMEN ZINGEN EN ZOMEREN
                                 
 

Zoals je op de affiche kunt zien: een muzikaal en gezellig, gevarieerd programma. Echt voor jong en ouder. Maar of je nu jong of ouder bent, elk liedthema past voor iedereen en nodigt absoluut uit tot meezingen of meeneuriën. Voor elk wat wils.

Vergeet ook niet: vanaf 15.30 uur is er koffietafel met heerlijke, zelfgebakken, talrijke gebakjes. Uiteraard zijn er doorlopend ook heel wat andere drankmogelijkheden. Chantal, zus van ons teamlid Christine, wordt door onze bekende Dirk Blockeel begeleid bij haar prachtige, door iedereen gesmaakte Franse chansons. Zij is trouwens medewerkster bij Radio Klara!

Vanaf 19 uur volgen er lekkere broodjes van Smile en we eindigen bij het verwarmende kampvuur met opnieuw meezingers, aangebracht door Pro Ecclesia. Maar er is nog tijd voor een afsluiter: een babbel bij een drankje.

Belangrijk:

- schrijf je in: er liggen daartoe formulieren achteraan in onze kerk (rechtzetting!)

- heb je vervoerproblemen? Contacteer ofwel Christine (0473 37 79 92) of Hugo (0485 13 86 92)

- iedereen van de federatie is welgekomen!

Kortom: gezellig samenzijn, al zingend of luisterend genieten bij een hapje en een drankje. We gaan ons alweer echt jeunen! Doe mee!

 
UITNODIGING VOOR DE BOEKENTASWIJDING

Geen opmerkingen:

Een reactie posten