maandag 11 augustus 2014

K+L 33: Zingen-zomeren Zegenen Jaïrus


LATEN WE SAMEN ZINGEN EN ZOMEREN

 


Beste lezer of geïnteresseerde,

Wij willen je nu al uitnodigen voor een aangename, verrassende en gezellige Sint-Maarten Zingt en Zomert op zaterdag 30 augustus vanaf 15.30 uur in de Sint-Paulusschool. Volgende week geven we veel meer uitleg daarover. Waar willen we nu al op wijzen?

- Iedereen van de federatie is welkom!

- Wil zo goed zijn vóór 25augustus in te schrijven (formulieren in elke kerk beschikbaar)

- Vervoerproblemen? Mogen geen hinderpaal zijn: bel naar 0473 37 79 92 (Christine) of

0485 13 86 92 (Hugo).

Twijfel niet en geniet mee!

 

EERST ZEGENEN 

Een gewijde zegening is – als je de bijbel doorbladert – heel belangrijk. Nu al nodigen wij de leerlingen voor het komende schooljaar, ouders en familie uit op zondag 31 augustus in de viering van 11.15 uur voor de boekentaswijding. Volgende week meer uitleg.

 

DANKBAARHEID IS EEN BLOEMPJE

Het bloeit soms te weinig in de tuinen. Onze parochie hecht daar heel veel belang aan. Vandaar dat ook onze werkgroep voor zieken en mindervaliden en voor senioren, Jaïrus, een danknamiddag voor de medewerk(st)ers voorzag op donderdag 7 augustus. We kwamen samen om 14.30 uur aan de Olijfboom op het Van Overbekeplein. Misschien was door omstandigheden augustus een mindere keuze maar al bij al hebben de aanwezigen zich echt gejeund. Koffie, thee, een coupe of een taart of een wafel: het dient gezegd dat alles heel volumineus werd opgediend en niemand klaagde! We hebben gezellig gebabbeld, gelachen, met woorden gespeeld. Onze secretaresse, Cecil Ghekiere, bracht nog meer leven in de brouwerij want haar kleinzoon, Fen, kwam ons samen met moeder gezelschap houden. Een kind van bijna twee jaar betekent heel wat en houdt ons wakker en jong! Dank je wel, ijverige en onmisbare medewerk(st)ers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten